Despre Companie

SC EDMEEA TRANS  SRL. vă pune la dispoziţie servicii complete de transport persoane internaţional. Flota noastră vă stă la dispoziţie şi vine să întâmpine toate cerinţele dumneavoastră privind transportul rutier de persoane. De asemenea, S.C. EDMEEA TRANS S.R.L. vă oferă servicii de închirieri autocareînchirieri autobuze,închirieri microbuzetransport angajaţi şi transfer aeroport pentru cele mai importante destinaţii din ţară şi din străinătate.

 

SC EDMEEA TRANS SRL a luat  fiinta in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate transportul extern ocazional de persoane precum si pe baza de contracte ferme incheiate cu persoane juridice pt. transportul angajatilor la/de la locul de munca precum si transport regulat de persoane pe baza de grafic  avand preturi competitive pe piata transporturilor de persoane. 

Secretul succesului sta în strategia de dezvoltare a companiei, precum si în munca depusa de echipa pentru a asigura ritmicitatea curselor, respectarea orelor de program, fidelizarea calatorilor. 
Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Pe viitor, compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.


EDMEEA TRANS SRL dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze, conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti– adaptabile celor mai diverse cerinte de transport persoane.O flota dinamica trebuie administrata eficient pentru a mentine costurile operationale la un nivel optim, fara a scapa însa din vedere eficienta pe trasee. Masina nu oboseste, conducatorul auto este cel care trebuie sa se odihneasca dupa un anumit numar de ore petrecute la volan. Combustibilul reprezinta una dintre cheltuielile majore ale unui transportator, mai ales în cazul unei flote care depaseste 25 de autovehicule.


Situatiile în care masina a suferit o defectiune tehnica sunt cazuri speciale, motiv pentru care microbuzele din parc sunt înnoite anual, astfel încât serviciile de transport sa se mentina la standarde profesioniste.Pentru situatii de urgenta, în cazurile unor defectiuni aparute pe drum, exista echipe mobile care pleaca imediat acolo unde a ramas masina pentru a remedia problema sau pentru a o remorca pâna la service-ul nostru. În asemenea situatii, masinile din urma preiau calatorii din masina ramasa în pana, astfel încât sa nu ramâna pe drum dar nici ceilalti calatori sa nu fie deranjati.

 

Licente si autorizatii